Soft douchebak
€ 339,00-80% =
€ 67,80
promo
  • Soft douchebak
  • Soft douchebak
Soft douchebak
€ 339,00-80% =
€ 67,80
promo

Productbeschrijving

De Luca Varess Soft V is een vijfhoekige douchebak die je badkamer een bijzondere geometrische toets geeft. De douchebak uit acryl past in elke stijlvolle badkamer dankzij zijn strakke vormgeving. De douchebak is 3,5 cm hoog en meet 90 op 90 cm. Om je unieke douchehoek te vervolledigen, combineer je deze bijzondere douchebak perfect met de vijfhoekige Meadow douchedeur. Dankzij de licht isolerende PU-vulling, voelt deze douchebak lekker warm aan je voeten. De douchebak met vlakke bodem is eenvoudig te plaatsen: je verlijmt de Luca Varess rechtstreeks op de grond. De bijhorende sifon bestel je mee met de douchetub. Naast de vijfhoek, is de Luca Varess Soft verkrijgbaar een kwartronde en rechthoekige vorm, in tal van afmetingen en formaten. Zo heb je zeker keuze genoeg!

De meest flexibele douchebak uit ons assortiment? Dat moet de Luca Varess Soft zijn. Deze bak is namelijk verkrijgbaar in uitzonderlijk veel afmetingen, maar ook in verschillende vormen. Vierkant, rechthoek of kwartrond, je vindt voor elke badkamer de geschikte douchebak binnen deze serie. De bak is gemaakt uit blinkend wit acryl, waardoor hij perfect in elke badkamer past: modern of klassiek, strak of net rustieker.

  • De douchebak is voorzien van pu-vulling. Dat geeft een isolerend effect én is warm aan de voeten voor een comfortabele douche-ervaring.
  • De vlakke bodem zorgt ervoor dat de Luca Varess Soft bijzonder makkelijk te plaatsen is: je verlijmt deze douchebak eenvoudigweg op de grond zonder poten.
  • De subtiele rand zorgt voor een extra strakke afwerking, waardoor je douche er meteen moderner uitziet.
AfmetingenB 90.0 x D 90.0 x H 3.5 cm
Merk Luca Varess
Type Vijfhoek
Reeks Soft
Naam Soft
Materiaal Acryl
Afwerking Blinkend
Kleur wit
SKU (artikel nummer)25620

Soft douchebak

€ 339,00-80% =
€ 67,80
AcrylBlinkendB 90.0 x D 90.0 x H 3.5 cm
promo
Nog maar enkele stuks op voorraad