Vega douchebak
€ 819,00-50% =
€ 409,50
promo
  • Vega douchebak
  • Vega douchebak
  • Vega douchebak
  • Vega douchebak
Vega douchebak
€ 819,00-50% =
€ 409,50
promo

Productbeschrijving

Op zoek naar een douchebak met de look van natuursteen maar de robuustheid van composiet? Dan zijn de Vega composiet douchebakken in leisteenstructuur perfect wat je zoekt! Deze composietmarmeren douchebak met leisteenstructuur heeft de look and feel van natuursteen, maar is niet poreus. Zo’n douchebak is bijgevolg onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en kun je dus schoonmaken met courante onderhoudsproducten. De leisteen structuur reliëfcoating maakt het anti-slip en veilig voor het hele gezin. De perfecte basis voor oneindig doucheplezier zonder zorgen! Tip: Deze vlakke douchebak kun je perfect inwerken in je badkamervloer zodat het inloopdouche effect gemaximaliseerd wordt! Het afvoerrooster in hetzelfde kleur wordt stijlvol weg gecamoufleerd, zo behoudt de Vega douchebak zijn eenvoud en elegantie! Combineer dit met de bijpassende Zeno composietdouchewanden en creëer zo de perfecte, stijlvolle basis voor de verdere installatie van je inloopdouche! Dankzij de combinatie van hetzelfde materiaal en kleur wordt je inloopdouche optisch verruimd. De Vega douchebakken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in het grijs, zo vind je zeker de passende douchebak voor jouw inloopdouche!

Op zoek naar een douchebak met de look van natuursteen maar de eigenschappen van composietmarmer? Dan zijn de Balmani Vega douchebakken in leisteenstructuur helemaal wat je zoekt! Deze composietmarmeren douchebak met leisteenstructuur heeft de look and feel van natuursteen, maar is niet poreus. De strakke, naadloze afwerking zorgt ervoor dat de douchebak een perfecte combinatie is met wandpanelen. Zo creëer je een moderne en stijlvolle inloopdouche.  

  • De douchebak is eenvoudig te combineren met de Zeno douchewandpanelen. Samen vormen ze een superstrakke douchecombinatie.
  • Het afvoerrooster is in dezelfde kleur als de douchebak – en dus ook de voorgestelde wandpanelen – om zo de eenvoudige, stijlvolle look door te trekken.
  • Je kunt kiezen voor een afwerking met leisteenstructuur of in mat grijs of wit, naargelang jouw eigen smaak en de stijl van je badkamer.
AfmetingenL 90.0 x B 140.0 x H 2.6 cm
Merk Balmani
Type Rechthoek
Naam Vega White
Materiaal Composietmarmer
Randhoogte 2
Afwerking Leisteenstructuur mat
Kleur wit
Vorm Rechthoek
Gewicht 42 kg
SKU (artikel nummer)62267

Vega douchebak

€ 819,00-50% =
€ 409,50
ComposietmarmerLeisteenstructuur matL 90.0 x B 140.0 x H 2.6 cm
promo
Direct leverbaar

Deze set bevat:

  • Inclusief afvoerrooster in kleur wit
  • Tip: Combineer deze Vega douchebak met bijpassende Zeno wandpanelen!