Leveren jullie aan huis of kan ik ook afhalen?

Bij een online bestelling kunt u niet kiezen voor afhaling – alle producten worden bij een online bestelling aan huis geleverd.

Indien u uw bestelling in één van onze winkels plaatst, kunt u bepaalde producten direct meenemen. Maar de meeste van onze producten zijn enkel aan huis te leveren en niet mee te nemen vanuit de winkel.

Om u als klant zo goed mogelijk te bedienen leveren we uw goederen snel bij u thuis.

Voor kleine zendingen werken we met PostNL. Op werkdagen vóór 16u besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden vanuit ons centrale magazijn. Gratis indien uw bestelling >200 € is, anders 4.99€

Voor grotere goederen leveren we ook gratis, vanaf een aankoop van €200 en binnen een straal van 40 km rond één van onze X²0-winkels. 

Bedraagt uw aankoop minder dan €200, dan zal u een supplement voor levering van €25 worden aangerekend. Bevindt het leveradres zich buiten een straal van 40 km rond één van onze winkels, dan kan een supplement voor levering worden aangerekend.  

Wij leveren uitsluitend in Nederland en binnen een beperkte zone rond onze winkelpunten. Op elke productdetailpagina of op de pagina van het winkelmandje kan u uw postcode ingeven om de leverkost te bereken of om te verifiëren of X²O levert op uw postcode.