Laagste prijsgarantie: Hansgrohe PowderRain

Wil jij elke dag zingen in de regen? Douchen onder de heerlijk fijne nevel van de Hansgrohe PowderRain regendoucheset is puur genieten.Nu met laagste prijsgarantie.


Waarom kiezen voor de PowderRain?

Hoe je de Raindance S 240 PowderRain van Hansgrohe het beste kunt omschrijven? Als een sprankelend samenspel van hoogwaardige materialen, buitengewone technologie en eindeloos comfort. En dat in een stijlvol ontwerp. De regendoucheset bestaat uit een ronde regendouchekop, een handdouche en een thermostatische kraan.

  • De regendouchekop is uitgerust met een PowderRain-functie. De microdruppels zijn ideaal om je haar grondig te wassen. Ze zijn ook 20% stiller en geven minder spatten.

  • De thermostatische kraan verzekert een constante watertemperatuur. Je stelt de temperatuur eenvoudig zelf in en wordt nooit verrast door een te warme waterstraal, dankzij de temperatuurbegrenzer.

  • Voor een douchebeleving op maat selecteer je de straalstand van je handdouche zelf: kies een lichte Rain-straal, masserende Whirl-straal of ontspannende PowderRain-straal.

  • Bespaar tot 20% op water en energie. Goed voor het milieu, voordelig voor je portemonnee.

Bestel nu!