Krijg nu € 100 terugbetaald op je regendouche

Wil jij elke dag zingen in de regen? Douchen onder de heerlijk fijne nevel van de Hansgrohe RainDance regendouchesets is puur genieten. Krijg nu € 100 cashback bij aankoop van deze regendoucheset!

Hoe werkt het?

  1. Bestel je RainDance regendoucheset bij X²O (in de winkel of online)
  2. Surf naar de Hansgrohe website
  3. Vul je gegevens in & upload je factuur
  4. € 100 wordt door Hansgrohe op je rekening gestort

Waarom kiezen voor RainDance?

Hoe je de Hansgrohe Raindance regendouchesets het beste kunt omschrijven? Als een sprankelend samenspel van hoogwaardige materialen, buitengewone technologie en eindeloos comfort. En dat in een stijlvol ontwerp. De regendoucheset bestaat uit een ronde of vierkante regendouchekop, een flexibele handdouche en een thermostatische kraan.

  • De thermostatische kraan verzekert een constante watertemperatuur. Je stelt de temperatuur eenvoudig zelf in en wordt nooit verrast door een te warme waterstraal, dankzij de temperatuurbegrenzer.
  • Dankzij de 3 druk-straalstanden van de handdouche, tover je je badkamer helemaal om tot een kleine wellness. Kies tussen Rain, RainStream en RainAir (waarbij een luchtstroom de regenstraal nog zachter maakt).
  • De easy clean-sproeiers krijg je schoon en kalkvrij in no time! Met een eenvoudige veeg verwijder je vlot alle kalkresten van de sproeiers.
  • Extra genieten van het water en toch minder verbruiken? De AirPower-technologie van Hansgrohe voegt lucht toe aan het water. Op die manier wordt elke druppel voller, intenser en lichter. Door de kracht van lucht spring je vanzelf spaarzamer om met water. Bespaar tot 20% op water en energie. Goed voor het milieu, voordelig voor je portemonnee.

    Bestel nu!