X2O universele badkamer reiniger 750ml
€ 16,99
  • X2O universele badkamer reiniger 750ml
X2O universele badkamer reiniger 750ml
€ 16,99

Productbeschrijving

Deze allesreiniger kan je onder andere gebruiken op acryl en quaryl douchebakken en baden, porseleinen toiletten, badkamerspiegels, keramische & porseleinen waskommen/tabletten.


Acryl douchebakken en baden:

Acryl reinigen kan met een vochtige doek en water met een mild schoonmaakmiddel zoals de X²O Universele badkamerreiniger. Producten met agressieve zuren, azijn, chloorhoudende of schurende bestanddelen kunnen het oppervlak van de douchebak of bad beschadigen en vermijd je beter. Kalkaanslag kan je best verwijderen met een product op basis van citroenzuur. Na het reinigen, steeds naspoelen met koud water. 


Quaryl douchebakken en baden:

Quaryl is een mengeling van kwarts en acryl en combineert de beste eigenschappen van beide materialen. Quaryl vergt weinig onderhoud daar vuil zich nauwelijks hecht en kan bijgevolg moeiteloos worden weggeveegd. Kalkaanslag verwijderen doe je met een antikalk product (bv. Citroenzuur). Gebruik hierbij een zachte, niet schurende spons. Zeep- en vetresten kunnen verwijdert worden met een universele allesreiniger zoals de X²O universele badkamerreingier. Na het reinigen steeds naspoelen met koud water. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen, agressieve zuren, ontstoppers, ammoniak, bleekmiddelen, en chloor.


Onderhoud porseleinen toilet:

Om je toilet schoon te houden dien je regelmatig je toilet schoon te maken met een allesreiniger of specifieke toiletreiniger en een goede toiletborstel. Je kan hiervoor de X²O universele badkamerreiniger gebruiken.


Onderhoud badkamerspiegel:

Glas is van nature een bijzonder duurzaam en sterk product. Reinig je badkamerspiegel dagelijks met een zachte droge doek. Reinig regelmatig met een allesreiniger voor de badkamer zoals de X²O universele badkamerreiniger .  Droog de spiegel steeds af met een schone zachte doek na het reinigen (om corrosie te vermijden). Vergeet ook niet de randen van de spiegel af te drogen. Gebruik nooit ammoniak- en zuur bevattende of andere bijtende producten, zoals anti-kalkproducten. Deze tasten de spiegel onherstelbaar aan. Gebruik ook geen schuursponzen of andere krassende materialen.


Keramische waskommen/tabletten:

Door de zeer lage porositeit is het niet nodig om een impregneer middel te gebruiken. Producten als was, olieachtige zepen, en vlekstop (waterafstotende producten) worden dus afgeraden. Voor het reinigen en onderhouden van keramische tabletten kan je gebruik maken van warm water en een detergent zoals de X²O universele badkamerreiniger . Volg steeds de voorschriften op de verpakking van het product. Bij kalkaanslag kan gebruik gemaakt worden van een antikalk product zoals de X²O Universele kalkverwijderaar. Producten op basis van waterstoffluoride mogen niet gebruikt worden op keramiek.


Porseleinen waskommen/tabletten:

Maak je porseleinen waskom/tablet dagelijks schoon met water en een vochtige zachte doek, en droog het oppervlak telkens zorgvuldig af. Water- en zeepvlekken verwijder je met behulp van een milde reiniger zonder schuurmiddelen of zuren. De X²O universele badkamerreiniger is geschikt voor gebruik op porselein. Spoel na gebruik telkens grondig af. Kalkaanslag kan je verwijderen met de X²O universele kalkverwijderaar. Hardnekkige vlekken op porselein kan je wegwerken met schuurpoeder. Je strooit wat van het poeder op het porseleinen oppervlak en voegt wat water toe. Met de ruwe kant van een schuursponsje kan je de vlek wegschrobben. Is de vlek nog niet weg? Dan kan je gebruik maken van een puimsteen.


Onderhoud massagebad

Een massagebad reinigen kan met een vochtige doek en water met een mild schoonmaakmiddel zoals de X²O Universele badkamerreiniger. Producten met agressieve zuren, azijn, chloorhoudende of schurende bestanddelen kunnen het oppervlak van het bad beschadigen en vermijd je beter. Kalkaanslag kan je best verwijderen met een product op basis van citroenzuur. Na het reinigen steeds naspoelen met koud water.


Inhoud 0.8 l
Merk X2O
Barcode 5414599492866
WebSKU 64910

X2O universele badkamer reiniger 750ml

€ 16,99
Direct leverbaar