De Storke collectie biedt een ruime waaier aan mogelijkheden. Ben je op zoek naar een strak, modern en greeploos meubel of een afgerond meubel? Kies je voor een enkele of dubbele lade? Bij Storke vind je het meubel van je dromen. Het hoeft niet bij dromen te blijven, want Storke staat garant voor een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Ervaar elke dag het comfort dat Storke biedt dankzij onder andere de zachtsluitende en volledig uitschuifbare lades. De Storke collecties combineren bovendien duurzame materialen met een hoge onderhoudsvriendelijkheid. Ontdek ook de Storke toiletmeubelen. Storke biedt een kwaliteitsgarantie van 8 jaar en wordt exclusief verdeeld door X²O.

Storke badkamermeubelen

Met zijn uitgebreide collecties, kleuren en ruime keuze aan wastafels en spiegels, vindt iedereen bij Storke het badkamermeubel van zijn/haar dromen. Elke meubelreeks kenmerkt zich door haar specifieke greep en afwerking. Kies voor een praktisch zwevend badkamermeubel of een staand badkamermeubel met extra opbergruimte. Ook meubels met plaatsbesparende diepte vind je bij Storke. Een spiegelpaneel of spiegelkast? Bij Storke kan je rekenen op een uitstekend prijs/kwaliteitverhouding.

Storke toiletmeubelen

Naast badkamermeubelen biedt Storke en brede waaier aan toiletmeubelen. Compact of iets ruimer, staand of zwevend, hout of lakafwerking, kleine of brede greep in chroom of inox... het kan allemaal.